Továbbra is a húsvéti készülődés tart lázban minket, így összegyűjtöttünk nektek néhány érdekes csokinyuszit. Van kicsi, nagy, ehető, nem ehető és olyan, ami nem csak a szádban olvad...

Az első nyuszi talán a leghagyományosabb. Pusztán a ferdén álló fülével hívja fel magára a figyelmet. Ezt viszont olyan aranyosan teszi, hogy mi rögtön a szívünkbe zártuk. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb csokinyuszitól eltérően külön-külön lehet leharapni a füleit.

 

A második versenyzőnk sem akármilyen. A Conrad's Candy által kézzel készült nyuszi különleges festést kapott. Persze a csokoládémestereknek nem kellett túl aprólékos munkát végezniük, mert a nyúl 66 cm magas és a súlya több, mint 3 kg.

Szegény kislányoknak fájni fog a hasa...

 

Mai harmadik nyuszink egy világrekorder. A már korábban is nagy népszerűségnek örvendő Duracell nyuszit ezúttal csokiból formázták meg, hogy az elemgyártó elnyerje vele a Guinness-rekordot. A végeredmény 382 cm és 2800 kg csokoládé.

 

A negyedik nyuszi a legdrágább. A Lindt csokigyár előtt tisztelgő alkotás a cég arany csomagolású csokinyusziját mintázza. Ezúttal azonban kifelejtették a csoki, helyére tömör 24 karátos arany került. De a csillogásból ez sem volt elég, az egészet gyémánt, rubint és egyéb drágakövek berakásával fejelték meg.

 

Utoljára hagytuk a legrendhagyóbb darabot. Ez tulajdonképpen nem is csokinyuszi, hanem egy azok elpusztításáról készült érdekes videóinstalláció. Ugyan sajnáljuk szegénykéket, mégsem tudjuk letörölni a vigyort az arcunkról, amikor beindul a hajszárító...