Az elmúlt hétvége biztosan piros betűvel kerül be a számítógépes játékok rajongóinak naptárába, de egy mezei PC rajongó is örülhet, hiszen a Razer megkavarta a piacra telepedő állóvizet. A főleg csúcsminőségi kiegészítőiről, egereiről, billentyűzeteiről és fejhallgatóiról híres cég most egy egészen újszerű termékkel rázza fel az olcsó notebookok és irodai használatra éppen csak alkalmas tabletek világát.

Bemutatták ugyanis a Razer Blade névre keresztelt és általuk szerényen csak az első igazi Gaming Laptopnak titulált masinát, ami úgy tűnik rá is szolgál az elismerő szavakra. Lássuk miért!

trend trendi pc laptop játék gamer razer

A gép valóban zseniális módon ötvözi a hordozhatóságot és a kompromisszum nélküli teljesítményt. A legújabb i7-es Intel proci és a szintén nem gyenge GeForce GT 555M videókártya remekül megfér a kevesebb mint 2,5 centi vastagságú, alumíniumházban, ami a 17''-os, LED háttérvilágítású kijelzővel együtt is mindössze 3,1 kb-ot nyom.

trend trendi pc laptop játék gamer razer

Persze nem a Razer-ről lenne szó ha csak ennyi minden fért volna a gépbe. A gyönyörű „mátrixzöld” fényű klaviatúra mellett helyett kapott a cég legmenőbb technológiája, a Switchblade. Ez 10 önálló LED kijelzővel ellátott billentyűt takar, amelyeket az adott játékban használt legfontosabb funkciókkal ruházhatunk fel. A sornak azonban még mindig nincs vége. Szintén helyet kapott egy egy két funkciós LCD érintőkijelző is. Ez, ha egeret csatlakoztatunk a géphez segédkijelzőként használ és a tökéletes játékélményhez szükséges információkat jelenít meg. Ha azonban út közben játszanánk, és ezt egér nélkül tesszük, akkor multi-touch érzékelőként köt minket össze a virtuális világgal.

trend trendi pc laptop játék gamer razer

A kiváló teljesítménynek természetesen az ára sem elhanyagolható. Az amerikai megjelenést a téli ünnepek előtt tervezik 2800 $-os induló áron. Ez persze rengeteg pénz, de hogy az élmény semmi eddigihez sem hasonlítható azt az alábbi videó is bizonyítja:

Ha tetszett a cikk kövess minket Facebookon is!

Via Chip Chick