Bár már sokan siratták a nyarat úgy tűnik a következő pár napban igazi kánikulára kell számítanunk. Az augusztus végi UV- és kiszáradásveszélyt egyszerre orvosolja remekül a következő ötletes kis kiegészítő. A Brewsees napszemüveg első ránézésre nem sokban különbözik az összes többitől, azonban van egy olyan rejtett funkciója, aminek a fagyos nyaralásról a hőségbe hazatérve bizony nagy hasznát vehetjük: a napszemüveg szárai remek sörnyitóban végződnek!

A tervezők már korábban is sok egyéb eszközbe, kulcstartókba, övcsatba, pendrive-ba, stb., rejtettek sörnyitót, azonban ezeknek mind ugyanaz volt a problémájuk: soha nincsenek kéznél ha éppen szükség lenne rájuk. A Brewsees ezt is remekül orvosolja, hiszen napszemüveg nélkül kevesen indulnának strandolni, sőt ilyen verőfényben a sarki újságoshoz is kellemetlen lehet lemenni nélküle.

 

A lencsepár dizájnja egyértelműen a férfiakat célozza, amire az angol szlogen még egy szóviccel is ráerősít, miszerint 'Real men pry', azaz az igazi férfiak (sírás helyett) kukucskálnak. És bár a strandon egyéb látnivaló is akad bőven, mit is kereshetnének, mint egy üveg hideg sört.

Ha tetszett a cikk övess minket a Facebookon is!