Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az új desszertdivat – SUGAR!

Ha valaki véletlenül elsétál egy Sugar! Shop kirakata előtt, egészen biztos bevonzza a kíváncsiság. Ott ugyanis nem csak különleges formájú, színű (és ízű) tortákat, bonbonokat és muffinokat látni, hanem az üzlet berendezése is egészen fantasztikus. Odabent olyan, mint ha a Grimm mesék mézeskalácsházát Aliz Csodaországában építették volna fel. Hatalmas plexi oszlopokban és ládákban sorakoznak cukorkák, nyalókák, és egyéb nyalánkságok, a szivárvány minden színében.

 

Pultban a legkülönlegesebb tortákat találhatjuk. Van itt esküvői, szerelmes, az évszaktól függően húsvéti vagy karácsonyi, de szinte minden alkalomra és bármilyen stílusban találunk magunknak édes építményeket.

 

Az emeleten akár helyben is fogyaszthatunk a lent kiválasztott finomságokból. Ezen a szinten is következetesen visszaköszön a designerek által megidézett mesevilág, aminek hangulatától távozás után is csak nehezen lehet szabadulni. Különösen igaz ez, ha több nyalánkságot is megkóstoltunk, esetleg otthonra is választottunk valamit, aminek hála még napokig úszhatunk a cukormámorban...

 

0 Tovább

Vágd zsebre a nyarat!

Igazán menő napszemüveg kollekciót dobott piacra a Burberry. A kockás mintáiról híres divatmárka halad a korral, így legújabb szemüvegei már rikító színekben pompáznak.

 

 

A klasszikus formákat azonban nem csak ezzel egészítették ki. Ha elérkezik az este, a szemüvegek az addig szinte láthatatlan illesztések mentén összehajthatók. Az erre a célra szánt tokban biztonságosan vészelik át az éjszakát, amíg gazdájuk alszik vagy éppen egy tengerparton bulizik, hogy a napfelkelte érkeztével újra kihajtogathassa őket.

0 Tovább

Megérkezett a fehér iPhone 4

Hosszú késlekedés után mától több európai országban is kapható az Apple legújabb telefonja. A feketében is nagy népszerűségnek örvendő, már-már kultikus telefon mától új színben, fehérben is kapható. A várakozás hosszú hónapjai alatt sok pletyka kapott szárnyra, hogy mi is lehet a késés oka, de ezek már nem számítanak. Nektek tetszik az új szín?

 

A fehér iPhone hazai megjelenésének dátuma egyenlőre hét pecsétes titok, de úgy hírlik nem kell rá sokat várni, magyar boltokban is heteken belül kapható lesz.

0 Tovább

Divat lett a használt gumi!

A környezettudatos gondolkodás terjedésével az újrahasznosított anyagokból készült tárgyak szerencsére hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Mi most pár bicikligumiból készült kiegészítőt szeretnénk bemutatni nektek. Nemcsak, hogy ezek nálunk is egyre divatosabbak, de több hazai tervező is nagyszerűt alkot ezekből, a mások szerint elhasználódott, szemétre való anyagokból.

 

A talán legismertebb, hazai bicikligumi-dizájner márka a Balkan Tango. Termékkínálatuk, amit egyre több helyen szerezhettek be folyamatosan bővül. Főleg táskákat és pénztárcákat gyártanak, de kollekciójukban öveket is találhattok.

 

Ha már az öveknél tartunk érdemes megemlíteni a 1mind1 csapatát, akik külső gumival is dolgoznak így öveik lényegesen férfiasabbak a többi márka termékeinél. Persze kollekciójukban a legfinomabb női ékszerek is megtalálhatóak.

 

A Felvarrom szintén öveket, karkötőket készít az elhasználódott gumikból, de kínálatukban még kisebb bútorok is megtalálhatóak. Munkáikat a látszólag durva, fekete gumi és színes szövetcsíkok kombinálásával teszi még érdekesebbé.

0 Tovább

Vad óratrendek Japánból

A szigetország lakói nem csak mindenféle robotok gyártásában jeleskednek, de a legújabb karóráikat is mintha számukra terveznék. A TOKYOFLASH futurisztikus dizájnú óráival bárki a következő évszázadban érezheti magát, legalábbis amíg leolvassa a pontos időt.

 

Ez pedig az első pár napban biztosan nem fog könnyen menni. A gyártó ugyanis nem csak karórák formáját, de az idő kijelzésének módját is újragondolta.

 

A TOKYOFLASH-nél nem fogtok kis- és nagymutatókkal találkozni, de még számokkal is csak ritkán. Helyüket ledek és fénycsíkok veszik át, melyek jelentését magyarázat nélkül nehéz lenne dekódolni. Ebben azonban természetesen részletes leírás, animációk és videók vannak segítségünkre. Ha pedig egyszer hozzászoktunk, nem is fogjuk érteni mások miért ragaszkodnak a csuklójukon forogó pálcikákhoz...

1 Tovább

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Utolsó kommentek