Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Városi robogók

Budapesten is egyre többen unnak rá az autós közlekedés viszontagságaira és váltanak a négyről két kerékre. Mivel a legtöbben B kategóriás jogsival rendelkeznek kézen fekvő, hogy az 50 köbcentis robogók széles kínálatából választanak. Ebben szeretnénk egy kis segítséget nyújtani, ezért összeszedtük a legdivatosabb gépek listáját.

 

Aprilia Scarabeo


Mostanában talán ez a leggyakoribb robogó Pesten és meg is értjük, miért. A relatív alacsony ár és a 16 colos kerekek tökéletesen alkalmassá teszik a budapesti dzsungelben zajló erőpróbára. Sajnos, mint a legtöbb nagykerekű robogó, a Scarabeo sem rendelkezik ülés alatti tárolóval.

 

 

Aprilia SportCity

 

Az Aprilia másik városi járgánya a SportCity. Ezzel a konstrukcióval, mint a neve is mondja, nyilvánvalóan a sportosabb élményt kereső városlakók felé szeretnének nyitni. Nem hiába használja itthon számos futár előszeretettel. A mozgékonyságért cserébe a Scarabeoénál kisebb, 14-es kerekekkel kell fizetnünk, cserébe viszont ülés alatti tárolót kapunk, amiben akár egy nyitott sisak is elfér.

 

 

Aprilia Mojito

 

Ez a motor sokkal inkább a kerekded, retró formák, mintsem a száguldás szerelmeseinek készült. A 12 colos kerekei ellenére viszonylag nagy testű robogó a felhasznált anyagok és színek tekintetében is magasabb kategóriás, elegáns életérzést kínál, ami azonban az árban is érződik.

 

 

Aprilia SR 50 street

 

A mai gyűjtésünk legsportosabb darabja igazán szigorú megjelenéssel parancsol magának tekintélyt. A legtöbb átlag személyautót legyorsuló robogónál a megállással sem lehet gond: elől-hátul tárcsaféket kapunk a 13 colos kerekekre.

 

 

Vespa s50 College 2T

 

A legendás és kultikus robogómárka legújabb darabja hozza a tőle elvárhatót. Letisztult, múltat idéző formák, kényelem és mediterrán életérzés. Az átlagos technikai tudás ellenére a hírnevet meg kell fizetni, a mai összeállításunk legdrágább darabja a Vespa.

 

 

Malaguti Centro 4T

 

Nagytestű, nagykerekű, kényelmes motorral áll versenybe a Malaguti. Ez a laza harmincasoknak való elegáns robogó ülés alatti sisaktartóval remek választás az alkalmi felhasználóknak.

 

 

Honda Zoomer

 

A Honda megalkotta minden robogók legvadabbját. A zoomer az 50 ccm-re fanyalodott igazi motoros fenegyerekek választása. Sehol egy műanyag burkoló- vagy designelem. A motor megjelenését a nyers csövek határozzák meg és emelik ki az összes versenytárs közül.

 

0 Tovább

Extrém versenypálya egy kolumbiai autópályán

Hatalmas hurkot építettek egy autópályahídra, a Bogotához közeli pályaszakaszon. Az autók 360 fokot pördülve haladhatnak keresztül a trükkös útrészen.

Tetszene, mi? Szerencsére vagy sajnos (ezt mindenki maga döntse el) csak ötletes reklámszakemberek legújabb húzásáról van szó. Az optikai illúziót keltő reklám a Hot Wheels kisautó- és versenypályagyártó cég számára készült. Az őrült ugratóiról, hurkairól és designos versenyautóiról ismert cég ezúttal nem bízta a véletlenre. A gyerekeket és örökké gyermek apukájukat célzó reklám biztosan felhívja magára a figyelmet.

A tovább után megnézhetitek hogyan készült.

0 Tovább

5 nem mindennapi óra

Összegyűjtöttük nektek néhány olyan különleges órát, amivel biztos nem találkoztok nap, mint nap. Van köztük design-gyöngyszem, kortárs műalkotás és szinte leolvashatatlan darab is.

1. Digilog óra

  Ez a japán darab divatos, letisztul designjával hívja fel magára a figyelmet. Az órát digitálisan, a percet analóg mutatóval jelzi, hogy mindkét technológia szerelmeseit elcsábítsa.

  Még négy különleges óra a Tovább után.

  0 Tovább

  Tekerj guruló kocsmát!

  Sokan járnak biciklivel különböző szórakozóhelyekre. Ez így roppant kényelmes, bár alkoholos befolyásoltság alatt tekerni veszélyes és törvénytelen. Ez utóbbi problémán ugyan nem segít, sőt inkább ront a „Party Bike” de közlekedési szokásainkat gyökeresen megváltoztatja.

  Segítségével nem kell a kocsmához biciklizni, helyette egy sokkal praktikusabb megoldást alkalmazhatunk. Mostantól a kocsmával tekerhetünk bárhová!

   

   

  Ez a különleges jármű tíz fő szállítását teszi lehetővé, szerelhető rá sörcsap, illetve időjárástól függően tető vagy napelem. A biztonság kérdése számunkra nem tűnik megoldottnak, viszont az elhízástól nem kell félni. Tekerés közben rögtön leadhatjuk a keletkező sörhasunkat!

  0 Tovább

  Miről szólt a hét zenében?

  A Trendiblog körbenézett, hogy 2011 13. hetében mi történt a zenében a neten. Mi volt a menő a Hype Machine-en, mit posztoltak a legtöbben a Twitteren, blogokon. Szubjektív válogatás a több száz trackből: french electro comeback, rosszfiú hiphop, jófiú hiphop, R&B, visszatérő indie rock szuperhősök és néhány idei Sziget és VOLT fellépő.

  0 Tovább

  trendi

  blogavatar

  Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

  Utolsó kommentek