Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hippifurgon fesztiválozóknak

Ti is néztétek már irigykedve, ahogy kedvenc fesztiválotokra valaki (többnyire külföldi turisták) lakóautóval vagy kisbusszal érkezik? Mostantól ezt, egy kis csalással, ti is megengedhetitek magatoknak ráadásul a '60-as évek hippi stílusában. A Firebox sátrával bárhol megidézhetitek a woodstocki hangulatot!

Ez a sátor ugyanis nem a megszokott 'A' betű formájú, de nem is eldobható, önkioldó kupola. Formáját nem más, mint a legendás hippifurgon, vagy hivatalos nevén a 1965-ös Volkswagen Transporter ihlette. A trükk olyan jól sikerült, hogy pár méterről - főleg ha sötét van és az ember már megivott pár korsó enyhén vizezett 'fesztiválsört' – a hasonlóság egészen kísérteties.

Ráadásul egy átlag sátor komfortszintjét is bőven felülmúlja a furgon: belül egy átlagos testalkatú kempingező is fel tud egyenesedni és alváshoz sem feltétlenül kell felvenni a magzati pózt, mind a négy ott alvó nyugodtan kinyújthatja a csáplástól megfáradt végtagjait.

Már csak egy kérdés maradt: mikor kezdődik már el végre a fesztiválszezon?


0 Tovább

Oldschool cipőből vadiúj szandál

A Converse közel 100 éve(!) gyártja változatlan formában legendás cipőjét, a Chuck Taylor All-Stars-t. Azóta a szivárvány összes színében lehetett kapni az edzőcipőt, terveztek rá designt pop art és kortárs művészek, festettek rá graffitisek, készültek különleges szériák zenekaroknak, sportolóknak, koncertturnéknak és a cipő hétköznapi viselői is gyakran maguk dekorálták ki, alakították át a régi de megunhatatlan lábbelit.

Idén megint újjászületik a csillagos csuka: szandálként vagy papucsként is viselhetjük, így a fanatikusoknak a nyár legforróbb napjain sem kell lemondaniuk a klasszikusról.

0 Tovább

Szárnyas Balerina

Egy igazán angyali poszttal szeretnénk kedveskedni női olvasóinknak. Jeremy Scott és az Adidas közreműködésének köszönhetően idén minden kis balerina szárnyra kelhet.

 

Az amerikai divattervező és német sportszeróriás legújabb közös darabjával bárki felhívhatja magára figyelmet és isteni hírnöknek érezheti magát egy darabig.

 

0 Tovább

Az 5 legtrendibb Android alkalmazás

Mától, 99 más ország közt, hazánkból is elérhető a megújult Android Market. Ennek örömére megnéztük az új ingyenes alkalmazások közül melyik 5 a legnépszerűbb.

 

1. Paradise Island

 

A játék alapszituációja ismerős lehet azoknak akik stratégiai játékokon nőttek fel, vagy játszottak valaha a legendás SimCity sorozattal. A különbség itt annyi, hogy nem egy háborús gépezetet vagy metropoliszt kell felépítenünk, hanem egy paradicsomi nyaralószigetet. A gazdag turisták igényeit kiszolgálandó össze kell szerveznünk a szállodák, kaszinók, strandok, aquaparkok, éttermek szórakozóhelyek és megannyi egyéb létesítmény működését.

 

2. BpMenetrend

 

A második helyen egy magyar, azon belül is kimondottan budapesti alkalmazás található, ami a szórakozás helyett a praktikumra helyezi a hangsúlyt. És ezt nagyon jól teszi! A BpMenetrend segítségével, ahogy neve is mondja, minden adatot könnyedén megtalálhattok, amire csak a szükségetek lehet, hogy eljussatok A-ból B pontba. Megjelölhetitek leggyakrabban használt járataitokat, kereshettek konkrét megállóra, vagy dátumra. Mindezt ráadásul offline, így pénztárcátok sem kell terhelni.

 

3. Duck Hunt

 

Ezen mi is meglepődtünk kicsit, de hát a világra rátört a retró-láz. A klasszikus, 8-bites játék eredetileg Nintendora jelent meg még 1984-ben (!), ám azóta számos újragondolása látott napvilágot. Androidos verzióját az alkotók sem gondolják teljesen komolya...

 

4. MP3 Music Downloader

 

Ezen egyszerű kis alkalmazáson keresztül a világháló számos ingyenes zeneadatbázisában kereshettek és tölthettek le több millió számot. Teljesen ingyen és ami még fontosabb: LEGÁLISAN.

 

5. iRunner

 

A végére még egy játéknak sikerült bekerülni. Itt szintén egy 2D-s kalandjátékkal van dolgunk. Mr. I nevű karakterünkkel a lehető leggyorsabban kell végigszaladnunk a pályán, miközben elemeket formázó pontokat gyűjtünk és elkerüljük az akadályokat. Mindezt a kornak megfelelő HD minőségben.

0 Tovább

125 év Cola-divatja

Mint, azt már biztosan hallottátok idén ünnepli 125 éves fennállását a világ egyik legismertebb márkája, a Coca-Cola. Erre az alkalomra számos különleges üveggel, reklámfilmmel és minden egyébbel készültek, nekünk azonban az alábbi, gyűjteménybeillő darab tetszik a legjobban.

 

A készletben négy klasszikus üveg kapott helyet, amik szépen mutatják, hogyan fejlődött a legendás forma a kezdeti évek során. Mindezt egy szintén ódivatú, de annál hangulatosabb falra szerelhető faládában kapjuk, hogy így tiszteleghessünk az amerikai álmot megtestesítő ital előtt.

A kollekció kizárólag a Selfridges webshopjában szerezhető be, 40 Ł-os áron.

0 Tovább

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Utolsó kommentek