Bár nem értünk egyet az időjárás magatartásával, és igyekszünk jobb belátásra téríteni, eszköztárunk korlátozott. Ha óhajaink, reményeink és imáink ellenére továbbra sem hajlandó az évszakhoz illően viselkedni, nincs mit tenni, alkalmazkodnunk kell a körülményekhez.

Erre remek eszköz a Backpack Umbrella, ami tulajdonképpen nem sokban különbözik egy közönséges esernyőtől. Ám az a kevés, amiben mégis lehetővé teszi, hogy az ernyőt a hátunkra szereljük, ezáltal kezeink szabadon maradhatnak.

 

 

Ez nem csak a bevásárlószatyrok cipelésekor jön jól de a fesztiválszezon közepén is igen hasznos. Esernyővel a kézben egy koncerten csápolni ugyanis igen veszélyes tevékenység, amit a háti-ernyőnek hála többé nem kell megkockáztatnunk!

Persze ilyenkor sokan nemhogy fesztiválozni nem szeretnek, de még az utcára se szívesen teszik ki a lábukat. Ezt azonban sokan már csak négylábú barátjuk miatt sem engedhetik meg maguknak. A kutyások időjárástól függetlenül tudják, hogy ha menni kell, akkor menni kell...

 

 

Ők biztosan örülnek neki, már erre a problémára is született megoldás: a Dogbrella segítségével szárazon tarthatjuk kedvencünket, amíg ő a tűzcsapot áztatja. Abban ugyan nem vagyunk biztosak, hogy minden kutyus megtűr egy hasonló szerkezetet a hátán, de ha kedvenc parfümünk nem ázott-kutya illatú, akkor talán érdemes megpróbálni.