Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Katapultálj igazi madarakat!

Az Angry Birds hónapok óta uralja a mobilalkalmazások letöltési listáit, készüléktípustól függetlenül. A játék alig pár hónap alatt több verziót és különkiadást is megélt, és valódi pop-kulturális jelenséggé vált.

A jó hír, hogy a játékot mostantól otthon is játszhatjuk. Bár ezután sem lőhetünk ki valódi madarakat, az érintőkijelzők kötöttségeitől megszabadulhatunk. A Játékkészlet három mérges madarat, négy gonosz, zöld, tojástolvaj disznót, és természetesen egy nélkülözhetetlen katapultot tartalmaz. Egy csomag kártyát is kapunk, ami segítséget nyújt felállítani a pályákat, de persze a saját fantáziánkra is bízhatjuk magunkat.

 

Az biztos, hogy elsőre nagy élmény kedvenc virtuális madaraink kilövését élőben látni, de abban már kételkedünk, hogy a játék ezen formája is tud olyan addiktív lenni mint az eredeti...

0 Tovább

Lájkolj arannyal!

Úgy tűnik a lájk-hullám terjedésének valóban nem lehet véget vetni. A bűvös kis gomb az internet határait már rég túllépte, kapható már pólón, készítettek belőle pecsétet, matricát, sőt van aki születendő gyermekét nevezi el a web 2.0-s vívmányról.

Most azonban újabb fordulóponthoz érkezett a lájkolás. A francia formatervező MiniGorille lehetővé tette, hogy 30 kiválasztott a felfele mutató ujjacska segítségével fejezze ki tetszését szíve választotta iránt. A like-gomb mintájára készült humoros de ugyanakkor elegáns nyakék minden darabja kézzel készült, magas minőségű arany illetve ezüst felhasználásával.

 

Valóban nehéz egyértelműbben kifejezni tetszésünket, mint a mindenki által jól ismert ikont kedvesünk nyakába akasztani. Azonban mielőtt ajándékoznátok érdemes megtalálni az igazit, a limitált széria ugyanis garantálja, hogy a való életben ne bánjuk olyan bőkezűen a lájkokkal, mint a számítógép előtt ülve...

0 Tovább

Ötletes sörmentő!

Továbbra is szeretnénk nektek tippeket adni, hogyan tehetitek tökéletessé a nyarat. Így egy veszélyes ellenségre hívjuk fel figyelmetek, ami nem más mint a langyos, buborékmentes sör. A nagy forróságban nincs is kellemetlenebb dolog, mint ha hűsítőnek szánt folyékony kenyerünket ilyen állapotban találjuk. Természetesen erre a problémára is van megoldás!

 

A BeerSavers szilikon kupak számos előnnyel kecsegtet. Nemcsak minden sörösüvegre tökéletesen passzol és benntartja a frissítő buborékokat, de a légmentes záródásnak köszönhetően sörünk a nagy meleggel szemben is ellenállóbban viselkedik. A mosható, így többször használható gumikupakok természetesen hatos csomagban érkeznek. A különböző színeknek hála pedig minden eddiginél könnyebben tudjuk megkülönböztetni egymástól az eltérő gazdájú üvegeket.

 

Nincs is más hátra, mint kényelembe helyezni magunkat és egy nagyot kortyolni, annak a megnyugtató ténynek az ismeretében, hogy italunk immár biztonságban van.

0 Tovább

Tetris, hogy el ne felejtsd!

Itt a vakáció, ezáltal talán a feljegyzendő dolgok is megritkultak. Ám ha mégis szeretnénk öntapadós emlékeztetőfecnikkel múlatni az időt, arra tökéletes eszköz az alábbi készlet.

 

 

A klasszikus videojátéknak már annyi reinkarnációja volt, hogy talán megszámolni nem is lehet. Ez a legújabb szintén rengeteg lehetőséget rejt magában. Képzeljük csak el, ahogy az elvégzendő feladatok a hűtőszekrény oldalán fentről lefele mozogva állnak össze teljes sorokká, majd mikor bevégzik dolgukat eltűnnek, mintha csak Gameboy-unkat nyomogatnánk. A pontok helyett itt azonban a valós élet jutalmaz bennünket, miszerint nem felejtettük a gyereket az iskolában egész hétvégére és másnap is friss tejet ihatunk a kávéhoz...

0 Tovább

Kiterjesztett valóság - gyerekkönyvekben is!

Az augmented reality egy rohamosan fejlődő modern technológia, melynek segítségével a valóságot virtuálisan tehetjük tartalmasabbá, informatívabbá vagy éppen szórakoztatóbbá. Lényege, hogy okostelefonunk vagy webkameránk segítségével felvételt készítünk egy valós tárgyról vagy helyszínről, amit egy erre a célra fejlesztett szoftver felismer és digitális kijelzőnkön extra információval lát el minket.

 

Például egy nevezetes épület GPS koordinátái és a helyszínen élőben rögzített felvételek elégségesek ahhoz, hogy a képernyőnkön adatok jelenjenek meg az általunk éppen filmezett épületrészről.

 

Ez az innováció és a mai gyerekek technológiai jártassága teszi lehetővé, hogy a gyermekeknek szánt oktatókönyvek korábban elképzelhetetlen módszereket alkalmazzanak. A most kiadott két könyv, a Dinoszauruszok és az Emberi Test elsőre hagyományos ismeretterjesztő lexikonnak tűnhet, célcsoportjuk a 10 év körüli gyerekek. Azonban egyes oldalakat a webkamera felé fordítva azokon 3D-s dinoszauruszok és csontvázak jelennek meg, szerencsére csak a kijelző segítségével. A gyerekek a valós könyv különböző grafikai elemeit eltakarva vagy megjelenítve válogathatnak az őket érdeklő információk közt, így téve igazán interaktívvá az élményt.

 

0 Tovább

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Utolsó kommentek