Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tudjuk mit játszol idén nyáron!

Most, hogy már nemcsak az igazi nyár köszöntött be de az iskolaszünet is elkezdődött és vizsgából sincs sok hátra összegyűjtöttünk nektek pár igazán menő strandjátékot.

Első tippünk egy igazi klasszikus, a petanque. A játék itthon közel sem olyan népszerű, mint egyéb helyeken, pedig igazán szórakoztató. A cél nagy fémgolyónkat egy kisebb cél-golyóhoz minél közelebb dobni, ha kell az ellenfél játékszereit kiütve a nyerő pozícióból. Könnyűnek hangzik? Csak próbáljátok ki!

 

A frizbizés már itthon is hosszú évek óta közismert játék. Azonban profi korongokat csak nem régóta, és még mindig csak igen kevés helyen lehet kapni. Ezeket azonban mindenképp érdemes beszerezni, mert az élmény nem is hasonlítható a pár száz forintos, strandokon kapható, rossz kialakítású frizbikéhez.

 

Találtunk még egy készletet, ami egy jól ismert játékot pörget fel. A világító tollaslabdák segítségével éjszaka is játszhatunk, így bolondítva meg az egyik legnépszerűbb strandjátékot.

 

 

Utolsó ajánlatunk akkor is jól jöhet ha már elfáradtatok a sok szaladgálásban, úszásban és lángosozásban. Ezek a beachball ütők ugyanis többfunkciósak, sakktáblát és ki nevet a végén-t rejtenek magukban.

0 Tovább

Jég-epret mindenkinek!

Bár az elmúlt napok időjárás nem volt kimondottan nyárinak nevezhető, mi hiszünk abban, hogy lesz még idén igazi kánikula. Ha pedig kánikula, akkor fagyi, és ha fagyi, akkor nem feledkezhetünk meg az egyik legnépszerűbb gyümölcsről, az eperről sem.

Erre a kihívásra ad tökéletes, és stílusos választ a Williams-Sonoma kínálatában kapható szilikon fagylaltforma. A könnyen kezelhető és tisztán tartható formával bárki könnyedén kiöntheti a maga fagylaltját, aminek könnyebb fogyasztásához a készlet még, a gyümölcs szárát imitáló pálcikákat is tartalmaz.

 

Recept sajnos nem jár hozzá, de biztos rengeteg finomságot lehet vele készíteni. Ha pedig a nagy melegben mégsem lenne kedvünk ezzel bíbelődni, egyszerűen hatalmas eperformájú jégkockákkal ihatjuk hűsítő italunkat.

1 Tovább

Wakeboard a városban

Az elmúlt években szerencsére hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a wakeboardozás. Ha valaki még nem ismerné ezt a remek sportot, leginkább a snowboard és a vízisí keresztezéséhez lehet hasonlítani. A lábaink egy széles deszkához vannak rögzítve, egy az előbb említett téli sporthoz hasonló, oldalazó testhelyzetben. A profik természetesen, mint minden más extrém sportban, itt is látvány ugrásokkal és trükkökkel teszik színesebbé a suhanást.

Elsőre talán az egész kissé bonyolultnak tűnhet, de egy kis szorgalommal és gyakorlással bárki elsajátíthatja ezt a sportot is. Ráadásul ehhez nem is kell messzire menni. Az országban számos helyen lehet vontatós kábelpályák segítségével kipróbálni a vízi-deszkázás élményét. Mi most a Budapesthez legközelebbi helyeket mutatjuk be nektek.

 A legközelebbi lehetőség közvetlenül Budapest északi határában, az Omszk Wake Centrumban adódik. Szentendre felé félúton, az Omszki tó víztükrén bárkinek adott a lehetőség. A 800 méter hosszú pálya kanyarjait a kezdők igényeinek megfelelően, nagy ívben alakították ki, ugyanakkor a profiknak sem kell unatkozniuk: több ugrató és slide-korlát is helyett kapott a tóban, hogy a legvadabb trükköket is bemutathassák.

 

A Dunaharaszti Universum Camping területén található pálya sem mondható messzinek. A pálya itt is bő 800 méter hosszan, egyszerre kilenc sportolónak áll rendelkezésére. Az üzemeltetőnél wakeboard és vízisí mellett többféle sportszer is ingyenesen kölcsönözhető.

 

 

Végezetül, ha mindenképp meg akarjátok lovagolni a hullámokat, de nem hagynátok el a város határait, maradt még egy lehetőség, amit az alábbi videóban láthattok. Ez persze csak extrém körülmények közt képzelhető el ;)

0 Tovább

Az idei nyár legcsajosabb napszemüvegei

Pár hete még a tavaszt vártuk , ami azonban olyan gyorsasággal tört be, hogy szinte rögtön nyár lett. Ideje tehát felkészülni kedvenc évszakunkra. Kezdjük is rögtön a legfontosabb kiegészítővel, a napszemüveggel!

A luxus divatmárkák kínálatából biztos mindenki könnyedén tudna jobbnál jobb darabokat választani, de ezt a borsos árak többnyire nem teszik lehetővé. Ezért mi most az elérhető árú nagy divatáruházak legújabb modelljei közül emeljük ki az idei év biztos befutóit.

A Tally Weijl kínálatából rögtön két szemcsit hoztunk nektek, amik bár sokban különböznek, mindkét stílus uralni fogja az idei nyarat.

A Retro Leo, ahogy a neve is mondja igazi retró darab, megfűszerezve egy kis leopárd mintás pink lazasággal.

 

A Flat Top ezzel szemben igazán vad darab. A szögletes formának a minimum Balaton Soundon a helye de az egész nyarat végigbulizhatjátok benne!

 

A H&M is meglovagolja az állatos minták reneszánszát. Itt is vadmacskás mintát láthatunk, amit a klasszikus forma és a fényáteresztő anyag tesz igazán menővé.

 

Természetesen a Mango is halad a korral. Mindkét általunk választott napszemüvege anyagában mintás, formájuk remekül ötvözi a diáklányos visszafogottságot és legtrendibb retró íveket.

A Zarától is két nagyon különböző lencsepárt választottunk. Az első igazán visszafogott darab, krémszínű kerete nagyon elegáns, amit erősítenek a szárakba illesztett fém díszítő elemek.

A másik párnál ezzel szemben ismét feltűnő foltokkal találkozunk, amit a hatalmas szögletes lencsék még inkább kiemelnek a tömegből.

Összességében elmondhatjuk, hogy a napszemüvegek világában az idei nyár a retró formákról és az élénk színek mellett az állatfoltos minták reneszánszáról fog szólni. Nincs más dolgotok, mint kiválasztani a nektek tetszőt és a nyár beköszöntével addig bulizni, míg a felkelő nap fénye meg nem csillan vadonatúj szemüvegeteken!

0 Tovább
12
»

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Utolsó kommentek