Most, hogy már nemcsak az igazi nyár köszöntött be de az iskolaszünet is elkezdődött és vizsgából sincs sok hátra összegyűjtöttünk nektek pár igazán menő strandjátékot.

Első tippünk egy igazi klasszikus, a petanque. A játék itthon közel sem olyan népszerű, mint egyéb helyeken, pedig igazán szórakoztató. A cél nagy fémgolyónkat egy kisebb cél-golyóhoz minél közelebb dobni, ha kell az ellenfél játékszereit kiütve a nyerő pozícióból. Könnyűnek hangzik? Csak próbáljátok ki!

 

A frizbizés már itthon is hosszú évek óta közismert játék. Azonban profi korongokat csak nem régóta, és még mindig csak igen kevés helyen lehet kapni. Ezeket azonban mindenképp érdemes beszerezni, mert az élmény nem is hasonlítható a pár száz forintos, strandokon kapható, rossz kialakítású frizbikéhez.

 

Találtunk még egy készletet, ami egy jól ismert játékot pörget fel. A világító tollaslabdák segítségével éjszaka is játszhatunk, így bolondítva meg az egyik legnépszerűbb strandjátékot.

 

 

Utolsó ajánlatunk akkor is jól jöhet ha már elfáradtatok a sok szaladgálásban, úszásban és lángosozásban. Ezek a beachball ütők ugyanis többfunkciósak, sakktáblát és ki nevet a végén-t rejtenek magukban.