Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A legjobb tetkók felnőtteknek!

Emlékeztek még milyen nagyszerű érzés volt, amikor a balatoni bódésoron sikerült rábeszélni szüleiteket egy egy ideiglenes matricatetoválásra? Esetleg már személyesen is megtapasztaltátok, milyen amikor titeket próbálnak rábeszélni egy ilyenre? Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, akkor biztosan azt is tudjátok, milyen borzasztó büszkén és örömmel szokták legújabb 'tetoválásukat' mutogatni a gyerkőcök, nem csak egymásnak de a felnőtteknek is, és hogyan próbálják minél tovább magukon tartani, a gyakran már felismerhetetlenségig lekopott ábrát.

Ha gyerekkorotokból ismerős az érzés, de azóta se volt merszetek/kedvetek/alkalmatok igazi tetoválást csináltatni akkor az alábbi termék biztosan tetszeni fog. Nincs ugyanis semmi extráról szó, csak a régi technikát vették elő a Tattly tervezői és készítettek elsősorban a felnőtteket célzó ideiglenes tetoválásokat.

 

A játékos stílusú bőrre ragasztható matricák nincsenek híján a humornak sem. Találunk itt karórát, ami szerint mindig késésben vagyunk; egérkurzort, amit a gyilkosok könnycseppjei helyett tehetünk szemünk alá; de vannak itt vicces feliratok vagy ha jó helyre tesszük őket erotikus tartalommal bíró nyalánkságok is.

 

Ha egy házibulin, vagy baráti italozáson felmerül a tetoválás kérdése, egészen biztos a Tattly tetoválásai bizonyulnak jó választásnak. Hiszen ha utólag meggondolnánk magunkat a másnapossággal együtt azok is eltűnnek...

 

Ha tetszett a cikk kövess minket a Facebookon is!

0 Tovább

Graffitis nyuszik karórái

Ismét remek karóra szériát dobott piacra a már eddig is harsány színvilágáról ismert Swatch. Ezúttal az amerikai graffiti és a japán popkultúrából egyaránt táplálkozó kidrobot művészeivel fogtak össze, hogy 8 igazán vad órát alkossanak.

A kidrobot leginkább az egyedi tervezésű, gyűjthető műanyagfiguráiról ismert. Ezeknek a többnyire kedves kis állatokat vagy fura lényeket formáló, eredetileg hófehér bábuknak rendszeresen az amerikai és japán kortárs művészvilág legkedveltebb művészei adnak arcot, azáltal, hogy egy limitált szériát megfestenek belőlük. A kollekció így számtalan egyedi stílusú elemből áll, amik azonban mind csak korlátolt számban kaphatóak, így a gyűjtők egész vagyonokat hajlandóak rájuk áldozni.

 

A svájci óracég és a gyerekrobot tervezői most egy 8 párból álló óra-bábú szettet készítettek el, így az igazán fanatikus gyűjtők akkor is karjukon hordhatják kedvenc dizájnjukat, ha a féltve őrzött bábút éppen nem vihetik magukkal.

0 Tovább

Egyedi baseballsapkák a műteremből!

Elsősorban a hiphop, de sok egyéb szubkultúrában is, a baseballsapkának kiemelkedő szerepe van. Sildes sapka szinte elmaradhatatlan része az öltözéknek, gyűjtésük,tervezésük köré külön közösségek és iparágak jöttek létre.

 

Ha pedig ezekről beszélünk nem maradhat említés nélkül a New Era márka sem, aminek 59FIFTY névre keresztelt sapkája ma már ugyanolyan kultikus tárgynak számít, mint egy Adidas Superstar vagy Ray-Ban Wayferer napszemüveg. A megszámlálhatatlan színben, mintával és dizájnnal kapható fullcap készítői persze nem csendben ücsörögnek a babérjaikon.

 

Az évente megrendezésre kerülő Introducing egy fiatal tervezőknek szóló pályázat, amin a feladat elég kézenfekvő. Az első rostán átesett jelentkezők kapnak egy ugyanolyan, tiszta fehér sapkát, amiből a lehető legtöbbet kell kihozniuk. A tavalyi mezőnyben 90 fejdísz készült el, amik mind egyedi módon, festővászonként vagy éppen megfaragandó kőtömbként tekintettek az 59FIFTY-re. A nagy sikerre való tekintettel a verseny természetesen idén is folytatódik, a nyertesnek pedig nem kevesebb mint 10.000 Ł üti markát. Emellett a többi tervezővel egyetemben az a megtiszteltetés is éri, hogy sapkáját kiállítják a New Era direkt erre célra fenntartott galériájában.

 

Bár az idei leadási határidőig mg van két nap, itthonról nevezni sajnos nem lehet, ezért külföldi feltörekvő tehetségek munkáival kell beérnünk.

 

 

0 Tovább

Érintőkijelző érintetlenül

Egy nagy sikerű elektronikai eszköz a megjelenéskor hosszú órákig sorban álló emberek mellett a a kiegészítők sokféleségéről ismerhető fel. Természetesen így van ez az Apple táblagépével az iPad-del is. Nem csak maga a kütyü, de a legkülönfélébb kiegészítők is nagy izgalmat keltenek maguk körül, ahogy arról már mi is beszámoltunk.

A hatalmas bizniszből természetesen a számítástechnikai kiegészítők egyik legismertebb óriása, a Logitech sem maradhat ki, így most egy a hírnevéhez méltó billentyűzetet dobott a piacra. A hangsúly hírnevéhez méltón van, hiszen mindenféle bluetooth-os, mini klaviatúrákat már eddig is sokat láttunk.

 

A Fold-Up Keyboard, ahogy a neve is mondja egy középen félbe hajló billentyűzet, amit a gépre csatolva, azzal együtt pillanatok alatt tehetünk el és varázsolhatjuk újra elő. Csukott állapotban a gombok a gép alá csúsznak így azokat maga az iPad védi. Emellett persze a kijelző védelméről sem kell lemondanunk. A Fold-Up Keyboard a leggyakrabban használt Smart Cover-rel együtt is a felcsatolható.

 

Ami pedig a használhatóságot illeti a Logitch szintén nagyot alkotott. Kinyitáskor rögtön bekapcsol, hogy azonnal gépelhessünk, lecsukáskor pedig rögtön energiatakarékos üzemmódra vált. Bár pontos méretek nem állnak rendelkezésünkre a fotók alapján a billentyűzet közel 30 centi széles így a laptopok billentyűleosztásával és méreteivel vetekszik. Mindezek mellett persze az ára is illeszkedik az Apple csúcskategóriás termékeihez. Az amerikai webshopban 130 dollárért rendelhető meg.

0 Tovább

Divattörténelem 100 másodpercben

Nagyon látványos és érdekes kis videóba ütköztünk az imént. Egy új londoni bevásárlóközpont – ami, ha elkészül, Európa legnagyobbja lesz – roppant ötletes videóval igyekszik beharangozni a szeptember közepi nyitását. A 100 másodperces kisfilm (valójában 101 de ettől tekintsünk el) az elmúlt 100 év divatját mutatja be egy táncoló páron keresztül. Az 1911-ben kezdődő kaland közben természetesen nem csak a ruhák változnak, de a zene és a hozzá társuló tánc is finoman csúszik át a a korai jazz-ből a rock'n'roll-on és punk-on keresztül a '90-es évek technójáig és tovább. Természetesen felsorolásunk koránt sem teljes, hiszen a videóban szinte másodpercenként változnak a viseletek és a mozdulatok.

 

A fiatalabbak számára főleg a videó második fele lehet érdekes, amikor a már személyesen is megélt korok és divatok néhány ikonikus darabja bukkan fel egy-egy csápolás erejéig. A fillmecske egésze remek, apró részletekből tevődik össze, aminek köszönhetően nekünk harmadik megnézésre is sikerült újabb és újabb gyöngyszemeket felfedeznünk.

 

Bár nem gondoljuk, hogy Budapest bármelyik szegletében is szükség lenne még új bevásárlóközpontra, de ha nyit is, akkor azt reméljük legalább ilyen színvonalon fogja promótálni.

via Mindennapi Betevő

0 Tovább

trendi

blogavatar

Trendblogunk beszámol az újdonságokról. Legyen szó telekommunikációról, autókról, divatról, utazásról, zenéről vagy filmekről.

Utolsó kommentek